2022. 12. 08. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Tarlós István: Miniszteri szintű egyeztetés várható parkolási ügyben

  • Tarlós István: Miniszteri szintű egyeztetés várható parkolási ügyben

Tárgyalások kezdődnek az illetékes minisztériumokkal a budapesti parkolásról, a kerületek helyett a főváros maga szeretné szabályozni a közterületi parkolás rendjét. Erről a főpolgármester beszélt a Hír TV Péntek 9 című műsorában.

„Évek óta küzdök, hogy a budapesti parkolást centralizálják, ne kerületenként, huszonháromféleképpen történjen. A bevételeknek pedig a közösségi közlekedés büdzséjében lenne a helyük„ – mondta a városvezető.

Tarlós István azt is bejelentette, hogy nem csúszik a budapesti 3-as metró felújításának első üteme, a Lehel tér és Újpest központ közötti szakaszt, a módosított határidőre, előreláthatólag március végén átadják az utasforgalomnak.

„Én úgy vagyok vele, hogy nyugtával dicsérd a napot, de pillanatnyilag úgy néz ki, hogy az utasforgalom megkezdése március 31–április 1 fordulónapon meg tud, emberi számítás szerint történni„ – tette hozzá.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!