2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Tárgyalnak a visszalépésről Hunvaldék a VII. kerületben

Tárgyal a visszalépés lehetőségéről Hunvald György és az őt támogató Lokálpatrióták nevű egyesület a hetedik kerületben. Az egyeztetés azután kezdődött újra, hogy az ellenzéki pártok levelet küldtek a börtönviselt politikusnak, amelyben arra kérik, ne induljon a polgármesterségért, cserébe pedig felajánlottak neki egy egyéni képviselői helyet a kerületben. Hunvald György korábban arról beszélt, hogy nem fél senkitől, és nem fog visszalépni.

  • Tárgyalnak a visszalépésről Hunvaldék a VII. kerületben

Megfenyegették Hunvald Györgyöt, hogy lépjen vissza a polgármester jelöltségtől Erzsébetvárosban. A korábbi MSZP-s politikus néhány napja beszélt erről Magyarország élőben című műsorunkban.

Az ellenzék most levelet írt a börtönviselt Hunvald Györgynek, amelyben arra kérik, lépjen vissza a jelöltségtől. A 24.hu birtokába került dokumentumban leszögezik, hogy az „egyesült ellenzék” polgármesterjelöltje kizárólag Niedermüller Péter lehet. Azt írták: „Javaslatunk a következő: indulj egyéni önkormányzati képviselőként Erzsébetváros egyik választókerületében úgy, hogy az ellenzék egyetlen jelöltje sem indul el veled szemben az adott körzetben, támogassuk mindannyian közösen Niedermüller Péter polgármesterjelöltségét, a hozzád kötődő további 9 egyéni jelölt pedig ne induljon el a 2019. évi önkormányzati választáson a VII. kerületben.”

A dokumentumot az ellenzéki összefogás erzsébetvárosi jelöltje, a DK-s Niedermüller Péter mellett a szintén Gyurcsány-párti Gy. Németh Erzsébet, a szocialista Molnár Zsolt és Karácsony Gergely is aláírta, aki szerint Hunvald Györgynek el kell döntenie kinek az oldalán áll.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!