2022. 10. 02. Vasárnap Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Tanúvallomást tettek Staudt ellen

  • Tanúvallomást tettek Staudt ellen

Tanúvallomást tett hétfőn a Staudt Gábor és a PestiSrácok.hu között zajló sajtóperben az a férfi, aki Lengyelországban és Magyarországon is feljelentést tett egy nemesfém-kereskedelemben utazó, áfacsaló bűnbanda ellen. A feljelentő szerint a szervezetnek a volt Jobbikos képviselő és tanácsadója, a Nemzeti Nyomozó Iroda egykori alezredese, F. László is tagja volt. A politikus a többi közt azért perelt, mert szerinte nem létezik olyan feljelentés, amiben elkövetőként jelölték meg. Azóta kiderült, hogy a lengyel mellett már a magyar ügyészség is eljárást indított, a tanú pedig a bíróságon elmondta, hogy a politikus a feljelentésben megnevezett „üzleti csoport” belső köréhez tartozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!