2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Tanúk meghallgatásával folytatódott a Sukoró-per

Tanúk meghallgatásával folytatódott a Sukoró-per pénteki tárgyalása a Szolnoki Törvényszéken.

Az MNV egykori vezérigazgató-helyettese, Benedek Fülöp vallomásában azt mondta, a beruházás befektetője, Joav Blum a mai napig nem rendezte azokat a jogi feltételeket, amelyekre szükség lett volna a sukorói telekcsere lebonyolításához. Benedek fenntartotta azt az állítását is, hogy a vagyonkezelő kiemelt ügyként kezelte a megállapodást, a munkatársaknak sürgősséggel kellett előkészíteniük azt. Az ügyészség Tátrai Miklóst és társait hűtlen kezelés kísérletével vádolja az ügyben. A vád szerint a beruházással összefüggő telekcsere-szerződéssel csaknem 1,3 milliárd forintos kár érte volna az államot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!