2022. 05. 24. Kedd Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között 02:00

Belföld

Tanú vallotta, hogy jutalékos rendszerben árulták a Városházát

Tanú vallotta a Nemzeti Nyomozó Irodának, hogy jutalékos rendszerben vevőt kerestek a Városházára. A Mediaworks Hírcentrum birtokába került kihallgatási jegyzőkönyv szerint, amerikai és izraeli befektetőknek kínálták 40 milliárd forintért, és 10 százaléknyi jutalékért az ingatlant. Bár Karácsony Gergelyék tagadják, hogy el akarták adni a Városházát, a rendőrség befolyással üzérkedés, hűtlen kezelés, csalás, hivatali visszaélés, vesztegetés és vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt nyomoz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bennmaradt az élvonalban a Hertha BSC

A Hertha BSC bennmaradt a német labdarúgó-élvonalban, mivel idegenben 2-0-ra legyőzte a Hamburg csapatát az osztályozó hétfő esti visszavágóján.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!