2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954.

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Tagadta Cseh Katalin, hogy céghálója lenne

Tagadja Cseh Katalin, hogy céghálója lenne - írja a Mandiner. A Momentum EP képviselője gyakorlatilag beismerte, hogy valóban ügyvezetője volt a Pannónia Nyomda Kft.-nek, a cég váci telephelyét ő létesítette, és adott be pályázatot, amit később a Kft. megnyert. Az is igaz, hogy szerepelt az olimpia a cég pályázati anyagában, de szerinte ez annak ellenére sem aggályos, hogy a NOlimpia kampánynak ő volt az egyik kiemelt szószólója. Cseh Katalin céges ügyeivel kapcsolatos vádakkal kapcsolatban azzal védekezett: nincs köze azokhoz cégekhez, amelyek ugyanoda vannak bejelentve, hasonló profillal rendelkeznek és ugyanazokon a pályázatokon indultak, mint az általa igazgatott vállalkozás.

  • Tagadta Cseh Katalin, hogy céghálója lenne

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!