2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Szörényi jelezte, Alföldi személye veszélyes lehet

Botrányra volt ítélve az István, a király legújabb rendezése – mondta Szörényi Levente a Hír TV Versus című műsorában.

A zeneszerző bevallotta: megpróbálta figyelmeztetni a producert, hogy veszélyes lehet Alföldi Róbert személye a darabra nézve, de érveit nem hallották meg. Szörényi Levente szerint a mostani rendezés feláldozta a zenét a koncepció érdekében. Ennek ellenére a zeneszerző úgy látja, inkább hisztéria van a darab körül, mint valós kritika.

„Nem akarok részletekbe belemenni. Elmondtam korábban is, hogy mi tetszett, mi nem tetszett. A zene ki lett herélve, sok ponton, ez kétségtelen. Éppen ezért azt mondom, hogy »Tetszett? Nem!«” – fogalmazott Szörényi Levente.

A teljes interjú a Versusban.Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!