2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Belföld

Szomorú napra ébredtek a balliberális szavazók!

  • Szomorú napra ébredtek a balliberális szavazók!

Mégsem Jakab Péter lesz a Jobbik új elnöke. Hogy mi lehet a háttérben, egyelőre nem tudni pontosan. Talán a hétfői Egyenes beszédben előadott kampánybeszéde? Nem elképzelhetetlen. 

Hétfőn ugyanis Jakab Péter bement az ATV-be, ahol 9 végtelen hosszú percen keresztül udvarolt a baloldali nézőknek. Ugyan az interjút úgy kezdte, hogy  szégyenlősen megvallotta, a Jobbik nemzeti, konzervatív meg keresztény néppárt, de neki nem az eszme meg az ideológiai a fontos - ez mondjuk nem újdonság - hanem az egyén. 

Nem is szólt a nemzeti és a konzervatív értékek képviseletéről egy árva szót sem. 

Jakab egyébként akkor szokott igazából elemében lenni, amikor Gyurcsánynéval állhat egy színpadon, meg amikor a Parlamentben, vagy Hír- tévében trollkodhat, de az ATV-ben kicsit meg volt szeppenve. Valószínűleg feszélyezte a zakója. Azt ugyanis nem szereti hordani. Neki az a komfortzónája, amikor a sarokba penderítheti, és csak olyankor kezd csillogni a szeme, amikor A HírTV műsorvezetője előtt vetkőzhet.

Ilyen performanszra most nem nyílt lehetősége, így kénytelen volt a jelenről, a jövőbeni terveiről, a Jobbikról, meg úgy általában a politikáról beszélni. Minden bizonnyal ezért történhetett, hogy Péterünk lányos zavarában, miközben megpróbálta definiálni a “Jobbikot” - nemzeti konzervatív - véletlenül (?) hitet tett a libsizmus mellett is. 

Hogy ez a vetkőzés hiánya miatti sokknak, tudatlanságnak, pillanatnyi elmezavarnak, vagy rafinált kettős beszédnek köszönhető-e, azt egyelőre nem  sikerült megfejtenünk, mindenesetre az egyént a közösség elé helyezni pont nem a konzik, hanem libsik szokták. Peti azért nem teljesen hülye, nyilván tisztában van azzal, miért mondta amit mondott. 

A legvalószínűbb, hogy elárulták neki: a legelhivatottabb rajongói az Atv nézőiből és a Klub  Rádió hallgatóiból tevődnek össze. Aki valaha is hallotta, milyen szeretettel, a csodálattól elalélva szoktak beszélni a baloldal szépkorúi Jakabról, annak nem kell előbbi állításomat bővebben kifejtenem. 

Jakab Péter egy elvtelen karrierpolitikus, aki hol jóízűen kacarászik egy Pörzse Sándor által előadott vaskos zsidózás-félórán, hol pedig felháborodva hivatkozik zsidó származására, amikor úgy érzi valakik azon gúnyolódtak.

Neki tehát tényleg nem számítanak az eszmék és az ideológiák, - vagy ha egy párttársa a jelenlétében zsidózik -, csak a pozícióval járó hatalom és a pozícióért járó nagy pénz. 

(Apropó nagy pénz. Innen is gratulálok Pesterzsébet új ellenzéki közgyűlésesének, akik a legelső alakuló ülésükön megszavaztak maguknak egy “kis” fizetésemelést. Már havi 441 000 forintos fizuért fognak diktatúrázni, és éhséglázadásokat szervezni.)

Jakab Péter biztosra ment, így hosszan beszélt még a szolidaritásról is. Szerinte jelenleg a szolidaritás a legfontosabb érték Magyarországon. 

Geszti Péter, Horn Gábor és Bolgár György a beszélgetés ezen pontján minden bizonnyal eldörzsölhetett egy kövér könnycseppet, pedig Peti csak itt lendült bele igazán, a java még csak ezután  következett. 

Péterünknek arról, hogy Pongrátz András azt mondta, hogy  a Jobbiknak semmi keresnivalója a Corvin közben és a testvére forogna a sírjában ha látná, hogy mi történt az egykori radikális párttal, a szabadság (liberalizmus) jutott eszébe, és, hogy a tudatlan tömegeket (a Fidesz szavazókat) mielőbb fel kell szabadítani, hiszen a felszabadítottak majd nem fogják lépten-nyomon számon kérni a Jobbik árulását. 

A felszabadításuk után végre azt is észreveszik majd, hogy éheznek, és, hogy nem tudják kifizetni a számláikat. 

A csúnya propaganda miatt ugyanis jelenleg azt hallucinálják, hogy jól élnek, hogy rekordokat dönt a gazdaság növekedése, így aztán a sok agymosott nem átallja minden hosszú hétvégén megtölteni a hazai, nyáron meg a horvát szállodákat, decemberben pedig  még plázákat is elözönlik - milliárdokat elköltve - ami nyilvánvalóan tarthatatlan állapot. Így Magyarország sosem lesz újra demokrácia. 

Az embereket ezért haladéktalanul rá kell döbbenteni, hogy igazából nyomorognak. 

Az embereket fel kell szabadítani!

Jakab Péter a beszélgetés harmadik percéig sem jutott el és már volt nemzeti, konzervatív, liberális és kommunista is. 

Egész ügyes ez a “miskolci gyerek” (copyright by Pongrátz András.)

Aztán szóba került még a Fidesz gyűlöletkeltő politikája is. Mert Jakab szerint az embereknek elegük lett a gyűlöletkeltésből. Ez nála azt jelenti, hogy az ellenzék bátran beszélhet arról, hogy Tarlóst és a fideszeseket kövekkel kellene agyonverni, a hullájuk jó lesz majd trágyának. (Ahogy Medgyessy Péter egykori tolmácsa fogalmazott igen szuggesztíven a napokban.)

Jakab Péter az interjú végéhez közeledve még jó párszor elismételte, hogy egy nemzeti-konzervatív-keresztény pártot szeretne vezetni, ami nem is hangzana rosszul, ha legalább a szemöldökét felhúzta volna, amikor egy hete Karácsony Gergő lazán lenácizta Wass Albertet. Hallgatott akkor is, amikor az új főpolgármester arról ábrándozott, hogy nem hosszabbítja meg Dörner György szerződését. De akkor sem kezdett idegesen vakarózni, esetleg zavartan köhécselni amikor Karácsony a liberális elittel, liberális szónoklattal ünnepelte meg 56-ot. 

Arról már nem is beszélve, hogy az állítólagos keresztény/konzervatív pártban egyetlen egy tag sem volt, aki felemelte volna a szavát az ellen, hogy Karigeri a Városházában melegbárt szeretni nyitni. 

Jakab Péter tehát nem lesz a Jobbik új elnöke. Ami nem csoda. A Jobbik jelenleg egy olyan bukott párt, amely elárulta a szavazóit, összefogott a szemkilövetőkkel, és amelynek az elnökjelöltje a tisztújítás előtti estén balliberális és kommunista üzenetekkel  udvarol a balliberális szavazóknak az ATV-ben. 

Pongrátz Gergely meg forog a sírjában. 

Apáti Bence

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!