2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szolnok kétszáz bajba jutottnak tud átmeneti otthont nyújtani

Szolnokon, valamint a szolnoki járáshoz tartozó kistelepüléseken is várják az ukrajnai harcok elől menekülők megsegítésére szánt adományokat: tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodó-szereket, ruhaneműt, mindent, ami könnyebbé teszi a háború miatt az otthonuk elhagyására kényszerülő menekültek életét. Szolnok polgármestere bejelentette: a város kétszáz bajba jutottnak tud átmeneti otthont nyújtani.

  • Szolnok kétszáz bajba jutottnak tud átmeneti otthont nyújtani

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!