2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Szolidaritásra kötelezte az ellenzéket a komlói polgármester

Egységesen 60 ezer forintra csökkentette a képviselők fizetését Komló kormánypárti polgármestere. A testületben többségben lévő baloldali politikusok a városvezető bosszújáról beszélnek. Polics József viszont úgy látja a mostani vészhelyzetben mindenkinek áldozatot kell hoznia.

Szolidaritásra kötelezte a baloldali képviselőket Komló polgármestere. A DK az MSZP, a Momentum és a Tisztelet Komlónak képviselői korábban úgy osztották el egymás között a bizottsági helyeket, hogy valamennyien jóval több pénzt vihettek haza, mint a kisebbségben lévő kormánypártiak. A városvezető azonban a járvány harmadik hullámában úgy döntött: egységesen 60 ezer forintja mindenkinek a fizetését. Az ellenzéki alpolgármestert felháborította az intézkedés.

Polics József kormánypárti polgármester szerint, mivel a vészhelyzet miatt sem bizottsági, sem testületi munka nem folyik, döntése indokolt.

Polics József emlékeztetett: 2010 és 14 között a FIDESZ-KDNP akkori képviselői a város költségvetésének nehéz helyzete miatt egyáltalán nem vették fel a fizetésüket.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!