2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szolidaritásra kötelezte az ellenzéket a komlói polgármester

Egységesen 60 ezer forintra csökkentette a képviselők fizetését Komló kormánypárti polgármestere. A testületben többségben lévő baloldali politikusok a városvezető bosszújáról beszélnek. Polics József viszont úgy látja a mostani vészhelyzetben mindenkinek áldozatot kell hoznia.

  • Szolidaritásra kötelezte az ellenzéket a komlói polgármester

Szolidaritásra kötelezte a baloldali képviselőket Komló polgármestere. A DK az MSZP, a Momentum és a Tisztelet Komlónak képviselői korábban úgy osztották el egymás között a bizottsági helyeket, hogy valamennyien jóval több pénzt vihettek haza, mint a kisebbségben lévő kormánypártiak. A városvezető azonban a járvány harmadik hullámában úgy döntött: egységesen 60 ezer forintja mindenkinek a fizetését. Az ellenzéki alpolgármestert felháborította az intézkedés.

Polics József kormánypárti polgármester szerint, mivel a vészhelyzet miatt sem bizottsági, sem testületi munka nem folyik, döntése indokolt.

Polics József emlékeztetett: 2010 és 14 között a FIDESZ-KDNP akkori képviselői a város költségvetésének nehéz helyzete miatt egyáltalán nem vették fel a fizetésüket.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Exkluzív felvételeket és interjúkat készített a TV2 stábja a kárpátaljai kényszersorozásról. Mióta az ukrán elnök bejelentette, hogy le kell cserélni a fronton egy éve szolgáló fáradt katonákat, az utcáról bárkit behívhatnak és el is visznek a seregbe, a magyarokat pedig sokszor rögtön a frontra vezényelik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Hiába folyik büntetőeljárás Czeglédy Csaba ellen, ügyvédi irodájával jelenleg is kapcsolatban áll Újbuda önkormányzata. A XI. kerület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője szerint, volt olyan eset, hogy Czeglédynek okiratszerkesztésre volt megbízási szerződése, holott őt egyebek mellett korábban magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.
Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Armin Pappergert, a német Rheinmetall hadi- és járműipari nagyvállalat vezérigazgatóját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!