2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Szolidaritásra kötelezte az ellenzéket a komlói polgármester

Egységesen 60 ezer forintra csökkentette a képviselők fizetését Komló kormánypárti polgármestere. A testületben többségben lévő baloldali politikusok a városvezető bosszújáról beszélnek. Polics József viszont úgy látja a mostani vészhelyzetben mindenkinek áldozatot kell hoznia.

Szolidaritásra kötelezte a baloldali képviselőket Komló polgármestere. A DK az MSZP, a Momentum és a Tisztelet Komlónak képviselői korábban úgy osztották el egymás között a bizottsági helyeket, hogy valamennyien jóval több pénzt vihettek haza, mint a kisebbségben lévő kormánypártiak. A városvezető azonban a járvány harmadik hullámában úgy döntött: egységesen 60 ezer forintja mindenkinek a fizetését. Az ellenzéki alpolgármestert felháborította az intézkedés.

Polics József kormánypárti polgármester szerint, mivel a vészhelyzet miatt sem bizottsági, sem testületi munka nem folyik, döntése indokolt.

Polics József emlékeztetett: 2010 és 14 között a FIDESZ-KDNP akkori képviselői a város költségvetésének nehéz helyzete miatt egyáltalán nem vették fel a fizetésüket.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!