2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Szócska: Rémhírterjesztés az MSZP közleménye

Cáfolta az egészségügyi államtitkár, hogy a betegellátásra szánt pénzből fizetnék ki az egészségügyi dolgozóknak járó kompenzációt.

A nyugdíjrendszer átalakítása miatt nem lehet egyszerre nyugdíjat és fizetést is felvenni. A kormány minden érintettnek kárpótlást ad, hogy a bérek ne csökkenjenek. A szocialisták egy közleményben azt állították, hogy ezt a kórházi kasszából fizetnék. Az egészségügyi államtitkár rémhírterjesztésnek nevezte az MSZP közleményét, és azt mondta: az intézkedés egyáltalán nem érinti a betegellátást, mert a szükséges összeg rendelkezésre áll. „A kompenzáció nettó összege meg fog egyezni a nettó nyugdíj összeggel. Szeretnék mindenkit megnyugtatni. Aki mentesítést kap, annak jár a kompenzáció, és a kompenzáció nettó összege egyenlő lesz a kieső nyugdíjjal” – fogalmazott Szócska Miklós egészségügyi államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!