2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Szócska: Rémhírterjesztés az MSZP közleménye

Cáfolta az egészségügyi államtitkár, hogy a betegellátásra szánt pénzből fizetnék ki az egészségügyi dolgozóknak járó kompenzációt.

A nyugdíjrendszer átalakítása miatt nem lehet egyszerre nyugdíjat és fizetést is felvenni. A kormány minden érintettnek kárpótlást ad, hogy a bérek ne csökkenjenek. A szocialisták egy közleményben azt állították, hogy ezt a kórházi kasszából fizetnék. Az egészségügyi államtitkár rémhírterjesztésnek nevezte az MSZP közleményét, és azt mondta: az intézkedés egyáltalán nem érinti a betegellátást, mert a szükséges összeg rendelkezésre áll. „A kompenzáció nettó összege meg fog egyezni a nettó nyugdíj összeggel. Szeretnék mindenkit megnyugtatni. Aki mentesítést kap, annak jár a kompenzáció, és a kompenzáció nettó összege egyenlő lesz a kieső nyugdíjjal” – fogalmazott Szócska Miklós egészségügyi államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Az Európában élő migránsok is vállalnák a sorkatonai szolgálatot új hazájuk érdekében?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!