2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Szócska: A kollégák vették a jelzést

Az egészségügyben dolgozók valószínűleg nem fognak tüntetni vagy sztrájkolni Magyarországon Szócska Miklós szerint.

Az egészségügyi államtitkár a Hír TV Kontraszt című műsorában azt mondta, hogy a környező országokhoz képest, ahol nagyon sok privatizált intézmény van, a hazai dolgozók jobban megértik, hogy a fenntartó állam most nem tudja minden követelésüket kielégíteni.

– Magyarországon volt egyedül béremelés idén a visegrádi négyek országaiban. Úgy gondolom, hogy a kollégák vették ezt a jelzést, hogy a világválság ellenére ezt megtettük, továbbá hogy türelemmel várják a következő lépést – jelentette ki a Kontrasztban Szócska Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!