2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

9. Kultfilm 03:00

Belföld

Megkezdődött a kismamák oltása

Rengeteg kismama kérte a védőoltást már az első napon. A Semmelweis Egyetem külön oltópontot alakított ki nekik. Az intézmény rektora a Hír TV-nek elmondta: a várandós nőknél már az első vakcina után is magas számú antitest termelődik.

  • Megkezdődött a kismamák oltása

 

Szlávik János: Oltassák be magukat a várandós anyukák is

Biztonságosak a vakcinák a várandós anyukák számára is - ezt nyilatkozta a közmédiának a Dél-Pesti Centrumkórház infektológus főorvosa. Szlávik János elmondta: a védőoltásokat a világon már több 10 millió ember megkapta, köztük kismamák is és az eddigi tapasztalatok alapján nyugodtan kijelenthető, hogy az oltás a terhes nők számára sem veszélyes. A főorvos kiemelte: számukra sokkal kisebb kockázatot rejt az oltóanyag beadása, mint a koronavírus tünetei vagy szövődményei.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!