2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Belföld

Szita Károly: Az önkormányzatokkal együtt teremti meg a kormány a családok biztonságát

Az önkormányzatokkal együtt teremti meg a családok biztonságát a kormány - mondta Hír TV-nek a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, miután a Orbán Viktor bejelentette a kormány újabb gazdaságvédelmi intézkedéseit. Szita Károly úgy fogalmazott: a kormány és az önkormányzatok közös felelőssége, hogy erős legyen a gazdaság, erősek legyenek a családok és minél kevesebben betegedjenek meg a koronavírus-járvány következtében. Hozzátette: a miniszterelnök által bejelentett intézkedésekre azért van szükség, mert így lehet elérni, hogy legyen munkahely, a szülők pedig el tudják tartani a családjaikat. Ezt a célt szolgálja a helyi iparűzési adó megfelezése.

  • Szita Károly: Az önkormányzatokkal együtt teremti meg a kormány a családok biztonságát

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!