2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Szita: Az elmúlt évek egyik legjobb költségvetése a jövő évi

Az elmúlt évek egyik legjobb költségvetésének nevezte a jövő évit a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke azt követően, hogy egyeztettek a belügyminisztérium és a pénzügyminisztérium munkatársaival. Szita Károly közölte: 120 milliárd forinttal többet kapnak jövőre az önkormányzatok, mint idén. A szolidaritási hozzájárulásról pedig azt mondta: abban minden önkormányzati szervezet vezetője egyetértett, hogy a gazdagabb településeknek segíteni kell a szegényebbeket.

  • Szita: Az elmúlt évek egyik legjobb költségvetése a jövő évi

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!