2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Színt vallhat Laborc

Kedden hallgatják meg Portik-ügyben a volt titkosszolgát.

Színt vallhat Laborc Sándor volt NBH-s főigazgató a Portik-ügyben. A Nemzetbiztonsági Bizottság kedden hallgathatja meg a volt titkosszolgát arról, hogy hivatali idejében milyen kapcsolatokat ápolt a szervezett alvilággal és Portik Tamással. A Magyar Nemzet információi szerint Laborc és Portik 2007–2008 között két alkalommal biztosan találkozott. Laborc a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy nincs titkolnivalója és nyílt meghallgatást szeretne. Erre a testület tagjai szerint kevés az esély, mivel az Alkotmányvédelmi Hivatal titkosított anyagokat terjesztett a testület elé, amely alapján Laborc kérdéseket kaphat. A testület várhatóan kezdeményezi Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány titokminiszterének meghallgatását is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!