2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Belföld

Szikszai Péter: Nincs értelme az öncenzúrának

Nincs értelme a médiában az öncenzúrának – mondta Szikszai Péter a 18. Média Hungary konferencián.

A szakmai találkozón a szakemberek a többi között a média gyűlöletkampányokban betöltött szerepéről, a tájékoztatás minőségéről és a médiafogyasztási szokásokról beszélgettek. A Hír Televízió vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott, Magyarországra az indulati médiafogyasztás a jellemző, minél mértékadóbb egy média, annál kisebb a közönsége. Szerinte a gyűlöletkampány nem a média szintjén dől el. „Amikor a Hír TV lehozta Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának ügyét, akkor engem nem motivált a gyűlölet, ez egy tudomásunkra jutott információ volt, amit közölni kellett” – mondta Szikszai Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!