2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország szeretne hozzájárulni a béketeremtő folyamatok sikeréhez

"Magyarország ebben az esetben és ebben a térségben is szeretne hozzájárulni a béketeremtő folyamatok sikeréhez. Ennek jegyében határoztunk úgy és aztán állapodtunk meg 2022 decemberében, hogy teljes körűen újraindítjuk a diplomáciai kapcsolatainkat Örményországgal. És az elmúlt másfél esztendőben sok fontos gyakorlati ponton tudtunk előrelépést elérni, amelyek mind-mind a két ország polgárainak és a két ország gazdaságainak javára válnak." – nyilatkozta Szijjártó Péter.

  • Szijjártó Péter: Magyarország szeretne hozzájárulni a béketeremtő folyamatok sikeréhez

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!