2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Szijjártó Péter: Az amerikai nagykövetnek nem dolga beleszólni a magyarországi belügyekbe

Teljes mértékben érdektelen, hogy az amerikai vagy bármely más nagykövet mit gondol a magyarországi belpolitikai folyamatokról, ahhoz ugyanis semmi köze. Ezt Szijjártó Péter közölte David Pressmannak a Politicóban megjelent kijelentésére reagálva.

  • Szijjártó Péter: Az amerikai nagykövetnek nem dolga beleszólni a magyarországi belügyekbe

A nagykövet azt állította, hogy a magyar kormány gyakran beszél a béke előmozdításáról, de közben a Vlagyimir Putyin által támogatott nézeteket hangoztatja.

A külgazdasági és külügyminiszter leszögezte:

az amerikai nagykövetnek nem dolga beleszólni Magyarország belügyeibe, és nem bírálhatja a magyar emberek többsége által megválasztott kormány tevékenységét. Ha mégis ezt teszi, azzal nem szolgálja a két ország közötti együttműködést.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!