2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Szijjártó Péter: Az amerikai nagykövetnek nem dolga beleszólni a magyarországi belügyekbe

Teljes mértékben érdektelen, hogy az amerikai vagy bármely más nagykövet mit gondol a magyarországi belpolitikai folyamatokról, ahhoz ugyanis semmi köze. Ezt Szijjártó Péter közölte David Pressmannak a Politicóban megjelent kijelentésére reagálva.

  • Szijjártó Péter: Az amerikai nagykövetnek nem dolga beleszólni a magyarországi belügyekbe

A nagykövet azt állította, hogy a magyar kormány gyakran beszél a béke előmozdításáról, de közben a Vlagyimir Putyin által támogatott nézeteket hangoztatja.

A külgazdasági és külügyminiszter leszögezte:

az amerikai nagykövetnek nem dolga beleszólni Magyarország belügyeibe, és nem bírálhatja a magyar emberek többsége által megválasztott kormány tevékenységét. Ha mégis ezt teszi, azzal nem szolgálja a két ország közötti együttműködést.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szegedet is bevette a DK

Szegedet is bevette a DK

Botka Lászlót támogatják Gyurcsány Ferencék. A Demokratikus Koalíció ezt Szegeden, az MSZP egykori fellegvárában jelentette be. A lépés annak fényében különösen érdekes, hogy köztudott: Botka és Gyurcsány viszonya legendásan rossz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!