2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Szijjártó: Magyarország nem áll háborúban senkivel

Magyarország nem áll háborúban senkivel - reagált a külgazdasági és külügyminiszter a német kollégája kijelentésére. Annalena Baerbock az Európai Parlament közgyűlésén leszögezte: Európa háborúban áll Oroszországgal, ezért közös európai lépéseket sürgetett.

  • Szijjártó: Magyarország nem áll háborúban senkivel

Szijjártó Péter hangsúlyozta, a magyar emberek egyértelmű döntést hoztak arról, hogy ki akarnak maradni a háborúból, a kormánynak pedig kutyakötelessége a nép akaratának végrehajtása.

- A magyar emberek világos döntést hoztak tavaly a parlamenti választáson, amikor világossá tették, hogy a legfontosabb most az, hogy mi kimaradjunk ebből a háborúból. A magyar emberek döntése tehát az, hogy Magyarország kimaradjon ebből a háborúból. Mi nem állunk háborúban senkivel. Nem is akarunk háborúban állni senkivel. Ebből a háborúból ki akarunk maradni. Nekünk Magyarország és a magyar emberek biztonsága a legfontosabb. Ez jelenti az alap motivációt minden egyes döntésünkhöz

- hangsúlyozta Szijjártó Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!