2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

EB Sporthírek 23:35

Belföld

Szijjártó: Ide egyetlen egy illegális bevándorló sem fog bejönni

Nincs új a nap alatt a migráció területén, mivel az egész világon és Európában felsorakoztak a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők – kezdte a Fidesz-kongresszuson elmondott beszédét Szijjártó Péter. A külügyi tárca vezetője szerint ma már látni az európai következményeket, a bevándorláspárti erők újra szövetkeznek.

  • Szijjártó: Ide egyetlen egy illegális bevándorló sem fog bejönni

A V4-ek kiállásának és harcának köszönhető, hogy Magyarország megmaradt magyarnak, de most a nyugat-európaiak újra elkezdtek szövetkezni és le akarják nyomni minden ország torkán a kötelező betelepítési kvótát, de ennem soha nem fog Magyarország beleegyezni – szögezte le Szijjártó Péter.

A politikus szerint Európa legsikeresebb pártjának a kongresszusa a legjobb hely arra, hogy elmondják: ide egyetlen egy illegális bevándorló sem fog bejönni!

A tárcavezető azt ígérte, a nyomásnak ellen fog állni a kormány, mert nem ismétlődhet meg az, ami 2015-ben történt.

Meg kell nyerni a következő választást is, hogy továbbra is ki lehessen mondani, hogy hazánk nem lesz bevándorlóország – zárta beszédét.

 

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!