2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:25

Belföld

Szijjártó: Fekete-Győr az illegális migrációt támogatja, akárcsak Gyurcsány Ferenc

Senkinek nem kell meglepődnie azon, hogy egy magyar ellenzéki politikus ilyet mond - reagált a külgazdasági és külügyminiszter a Momentum elnökének arra a kijelentésére, miszerint extra pénzt fizettetne Magyarországgal, ha az nem fogad be migránsokat.

  • Szijjártó: Fekete-Győr az illegális migrációt támogatja, akárcsak Gyurcsány Ferenc

Szijjártó Péter szerint Fekete-Győr András nem az első, aki az illegális migrációt támogatja, korábban Gyurcsány Ferenc is így tett. Szijjártó Péter kijelentette; a magyar választók korábban a népszavazáson, a parlamenti választásokon is kinyilvánították, hogy elutasítják a migrációs politikát. Hozzátette, ugyan ezt hamarosan az önkormányzati választásokon is megtehetik majd.

Nem Fekete Győr András, aki először beszél erről, Gyurcsány Ferenc korábban azt mondta, hogy Magyarország nemcsak be tudja fogadni a bevándorlókat de az Magyarország hasznára is válna. Nem tudom, hogy látta e Gyurcsány Ferenc azt a négyszázezer embert, aki keresztülmasírozott Magyarországon, látta e Fekete Győr András azokat az embereket, akik órákon keresztül dobálták a magyar rendőröket kővel, betondarabokkal, üvegekkel, én nem tudom, hogy közülük melyik az aki Magyarország hasznára válhatna

- mondta Szijjártó Péter, a külgazdasági és külügyminiszter. 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!