2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben

Szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben - erről Kövér László beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában.

  •  Szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben

A házelnök úgy fogalmazott, hogy anarchiába hajló, eszetlen rendbontás történt szerdán a Parlamentben és a Kossuth téren. Kövér László úgy vélekedett, hogy az ellenzéki képviselők olyan mértékben frusztráltak, hogy egyszerűen nem képesek a józan mérlegelésre és a higgadt stratégia-készítésre.

Még nem javasoltam semmit, tehát én magam is hagyom, hogy ülepedjen bennem az az élmény, amiért engem is ért ott, meg a kormánypárti képviselőket, tehát azért arra lélekben nem voltunk fölkészülve, hogy ne csak akadályozza meg, és az akadályozza meg az ellenzéket a fizikai tettlegességben, hogy egyharmad mandátummal rendelkeznek és nagy valószínűséggel alulmaradtak volna egy ilyen erőpróbában, de szemlátomást igény az lett volna rá. Főleg, meglepetésemre, leginkább a hölgyek voltak azok, akik a legvérmesebbek voltak, még a verbális agresszióban is ők szoktak egyébként a parlamenti felszólalásokban a legmesszebb elmenni, ami nem válik igazából a nemük dicsőségére– mondta el a rádióban a házelnök. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!