2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vörös narkó 10:55

Belföld

Szigorítások a mindennapokban

Az egy hete bejelentett kormányintézkedések szerint a tízezret meghaladó lélekszámú városok polgármesterei maguk dönthetnek településük maszkviselési szabályairól. Dombóvárról Szilágyi Jenő, míg Arlóról Csápenszky Erna tudósított.

  • Szigorítások a mindennapokban

Dombóvárról Szilágyi Jenő jelentkezett be. A tudósításban elhangzott, hogy a két legfontosabb előírás, hogy az oktatási intézmények bejáratától számított 25 méteren belül kötelező a maszkviselés. De kötelező még a maszkot hordani a buszmegállókban és az állomásokon. Szilágyi Jenő beszélt arról is, hogy Dombóváron megszervezték a 65 év feletti vagy mozgásukban korlátozott idősek ellátását is.

A borsod megyei Arlóra Csápenszky Erna tudósított. Munkatársunk elmondta, hogy az Ózd mellett található mintegy 3700 lakosú településen a polgármester azt az ajánlást fogalmazta meg, hogy lehetőség szerint a 6 éven aluli gyermekek kivételével mindenki hordja ezt a

védőeszközt. A tudósító azt is hozzátette, hogy a helyiek tudomásul vették a kijárási tilalmat is. Az utóbbi napokban senkit nem kellett annak betartására figyelmeztetniük.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!