2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Szigetvári erre nem számított

Meglepte a PM szakításáról szóló döntése Szigetvári Viktort, az Együtt vezetőjét. A politikus az Indexnek azt mondta, szerinte ez ellentétes a korábbi egyeztetéseikkel.

Az Együtt ugyanis egy laza, de intézményesített partnerséget szeretett volna fenntartani, a Párbeszéd Magyarországért viszont vasárnap úgy döntött, hogy bár a Bajnai-formációval a jövőben is párbeszédre törekszenek, a jövőben önállóan politizálnak.

A PM még a parlamenti választás előtt kötött partnerséget Bajnai Gordon pártjával, az Együtt-tel. Az önkormányzati kampányban azonban már nem értettek egyet, Falus Ferenc visszaléptetését ugyanis a PM nem támogatta, ahogyan Bokros Lajos mellett sem állt ki.

Önálló, zöld baloldali alternatívát akar kínálni a választóknak a Párbeszéd Magyarországért – nyilatkozta a Kossuth rádióban Karácsony Gergely. A társelnök azt mondta, nem nevezné szakításnak taggyűlésük vasárnapi döntését, az Együtt-tel ugyanis csak választási szövetséget kötöttek, a választások pedig véget értek. Hozzátette: bár a választási rendszer együttműködésre kényszeríti az ellenzéki pártokat, szerinte most minden párt azzal tesz jót az országnak, ha „megerősíti saját arcélét” és önálló politikát képvisel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!