2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Szigetvári: Civakodások nélkül jobb eredmény lett volna

Egy hitelesebb programmal, jobb jelölttel és a belső civakodások nélkül jobb eredményt értek volna el a baloldali pártok a választásokon – erről Szigetvári Viktor beszélt a Hír TV Versus című műsorában.

Az Együtt–PM társelnöke szerint egy ilyen választási év után most minden pártnak magába kell néznie és rá kell jönnie, hogy miért nem sikerült megszólítaniuk azokat az embereket, akik már kiábrándultak a Fideszből. A politikus az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért párt kapcsolatáról azt mondta, jó lenne egyben tartani a két szervezetet, a kampány során kialakult vitákat az elkövetkező hónapokban akarják tisztázni.

– Szerintem hitelesebb programmal, jobb személyi ajánlattal, kevesebb belső civakodással, nem szervezetileg, hanem politikailag egy egységesebb ellenzékkel meg lehet verni ezt a Fideszt. A mostani budapesti eredmény azt is megmutatta, hogy sokkal törékenyebb a Fidesz társadalmi egysége, mert nagyon nagy passzivitás követi ezt. Ha ezeket a passzív embereket, akik nem „száz éve” nem szavaznak, hanem az elmúlt két-három választáson nem voksoltak, meg tudjuk szólítani, nekik hitet adunk, hogy lesz még Magyarországon jobb és nem lesz életünk végéig az, amit a Fidesz csinált, akkor sikeresek leszünk. Ezt nem találtuk meg mostanra – jelentette ki Szigetvári Viktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!