2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Szigetvári: Civakodások nélkül jobb eredmény lett volna

Egy hitelesebb programmal, jobb jelölttel és a belső civakodások nélkül jobb eredményt értek volna el a baloldali pártok a választásokon – erről Szigetvári Viktor beszélt a Hír TV Versus című műsorában.

Az Együtt–PM társelnöke szerint egy ilyen választási év után most minden pártnak magába kell néznie és rá kell jönnie, hogy miért nem sikerült megszólítaniuk azokat az embereket, akik már kiábrándultak a Fideszből. A politikus az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért párt kapcsolatáról azt mondta, jó lenne egyben tartani a két szervezetet, a kampány során kialakult vitákat az elkövetkező hónapokban akarják tisztázni.

– Szerintem hitelesebb programmal, jobb személyi ajánlattal, kevesebb belső civakodással, nem szervezetileg, hanem politikailag egy egységesebb ellenzékkel meg lehet verni ezt a Fideszt. A mostani budapesti eredmény azt is megmutatta, hogy sokkal törékenyebb a Fidesz társadalmi egysége, mert nagyon nagy passzivitás követi ezt. Ha ezeket a passzív embereket, akik nem „száz éve” nem szavaznak, hanem az elmúlt két-három választáson nem voksoltak, meg tudjuk szólítani, nekik hitet adunk, hogy lesz még Magyarországon jobb és nem lesz életünk végéig az, amit a Fidesz csinált, akkor sikeresek leszünk. Ezt nem találtuk meg mostanra – jelentette ki Szigetvári Viktor.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!