2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Esztike gyűrűje 11:05

Belföld

Szerb árvákat nyaraltatnak a Balatonon

Árvíz sújtotta területekről érkező szerb árva gyerekeknek szerveztek ötnapos nyaralást a Balatonon a magyar és szerb vasutas-szakszervezetek tagjai.

A gyerekek egy része a májusi árvízben mindenét elvesztette: családját és otthonát is. A 26 gyermek szombat reggel érkezett Magyarországra, Szegeden találkoztak Kothencz Jánossal, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatójával, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjével és a Vasutasok Szakszervezetének alelnökével. Tőlük ajándékokat és úti csomagokat kaptak, majd a fiatalok busszal indultak tovább Zamárdiba.

– A családjaikban is bizony nagyon komoly tragédiák következtek be, illetve olyan sérüléseket szenvedtek, amelyek egy élethosszon elkísérhetik őket, végül is az otthonukat vesztették el. Ez tragédia minden ember életében. Ez a legkiszolgáltatottabb társadalmi réteg, hiszen gyerekekről, fiatalokról van szó, ezért nagyon fontos, hogy milyen módon tudunk melléjük tenni bármi olyat, ami egy kicsit segíti az életüket, megerősödésüket szolgálja – mondta Kothencz János.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!