2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Szepessy nem érti, hogy gondolta ezt a baloldal

Egyelőre a tárgyalóasztalnál akarja meggyőzni az Összefogás Párt elnöke a baloldali ellenzék vezetőit arról, hogy jogtalanul használják az összefogás nevet.

Szepessy Zsolt Magyarország élőben című műsorunkban közölte: nemcsak jogi, hanem erkölcsi szempontból is visszás, hogy Gyurcsányék bitorolják pártja nevét. A politikus biztos abban, hogy a bíróság nekik ad majd igazat, ha végleg jogi útra terelődik az ügy. „Nem vesszük el másnak a nevét, tehát nem használjuk fel – fogalmazott Szepessy Zsolt, hozzátéve: – Én nem is tudom, hogy hogy gondolják ezt. A mi nevünkön fognak mondjuk kampányolni, és abban az esetben a mi szavazóinkat fogják mondjuk megtéveszteni, szavazatokat veszíthet az Összefogás Párt. A parlamenti bejutásunkat veszélyeztetik ezzel” – tette hozzá az  Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar- Sznúker világbajnok + videó

Radar- Sznúker világbajnok + videó

A 17 éves magyar játékos nyerte meg az albániai Golemben rendezett ifjúsági sznúker-világbajnokságot. Révész Bulcsút otthonában látogattuk meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!