2024. 09. 27. Péntek Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szabó Magda világsikere 03:00

Belföld

„Szép kis csapat” rontott neki Orbán Balázsnak

Képernyőképek igazolják, milyen remek az összhang és az együttműködés Magyar Péter, Török Gábor és a baloldali sajtó között.

  • „Szép kis csapat” rontott neki Orbán Balázsnak

„Az úgy volt, hogy beszélgettünk Orbán Balázzsal közös műsorunkban, a Stratégiai részlegben, amelynek széleskörű reklámozását a TISZA Párt médiagépezetének ezúton is köszönjük. Az első epizódban a kötcsei beszédről, a másodikban a migrációról beszélgettünk, a tegnap kikerült harmadikban eljátszottuk, mit mondott volna Orbán Balázs Magyar Péternek akkor, ha utóbbi ki mert volna állni vele egy vitára – és szóba került David Pressman amerikai nagykövet is, aki ezredszerre is előhozakodott gyomorforgató konzervpárhuzamával arról, hogy a magyarok 1956 népeként igazán tekerhetnének néhányat az Ukrajna színét-virágát felemésztő háborús húsdarálón.

Balázs ekkor azt találta mondani: épp 1956 miatt tudjuk, hogy háborús veszélyben nem úgy érdemes cselekedni, ahogy Volodimir Zelenszkij tette. S emiatt azt mondják az elemi szövegértésre képtelenek, hogy Orbán Balázs szerint Magyarország nem védekezne, ha megtámadnák. Propaganda, persze – de választ érdemel”

– foglalta  össze Kohán Mátyás, a Mandiner munkatársa a Telex, a 444, a Magyar Hang, Magyar Péter és Török Gábor szinte egyidőben közzétett reakcióját, amely már-már késeit feni a miniszterelnök politikai igazgatójára. Erről itt olvashatnak részletesebben.

Arról, hogy mindez, hogyan a zajlik a valóságban, összeollóztunk olvasóinknak néhány képernyőképet. Amelyből jól látható: néhány perc különséggel egy féltucat cikket írt a baloldali sajtó, mintegy kiforgatva Orbán Balázs szavait (fenti kép). Ezek felkutatásához ráadásul nem kellett sokat keresgélnünk, a Telex.hu-nak például cikkünk írásakor a top 4 híre Orbán Balázs körül forog (lenti kép).

 

 

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!