2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Szentmisét tartottak a Lisszaboni Ifjúsági Találkozóra utazó magyar fiataloknak

A Fatimai Szűzanya Templomban a lissszaboni Ifjúsági Világtalálkozóra utazó fiatalok búcsúztatására tartottak szentmisét. Az eseményen Rétvári Bence a belügyminisztérium parlamenti államtitkára mondott beszédet.

  • Szentmisét tartottak a Lisszaboni Ifjúsági Találkozóra utazó magyar fiataloknak

Az Ifjúsági Világtalálkozó a Katolikus Egyház nemzetközi rendezvénye, amely a világ minden tájáról közös ünneplésre invitálja a fiatalokat. Középpontjában a Szentatyával való találkozás és közös imádság áll. Idén az eseménynek a portugál főváros, Lisszabon ad otthont.

Az eseményen részt vett Rétvári Bence, aki hangsúlyozta: a mai világban egyre inkább terjedőben vannak azok a nézetek, amelyek mindent relativizálnak. A Belügyminisztérium államtitkára hozzátette: az eseményen részt vevő diákok valami teljesen mást fognak tapasztalni Lisszabonban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Fontos figyelmeztetés az MLSZ-től a magyar-szerb meccs kapcsán

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője felhívta a figyelmet arra, hogy senki ne vásároljon privát, vagy más egyéb csatornákon jegyet a magyar válogatott mérkőzéseire, mert ez "rendkívül sok veszéllyel jár", többek között olyan hamis, vagy többször nyomtatott belépőkhöz is juthatnak ilyen módon, amelyekkel aztán nem tudnak belépni a stadionba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!