2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:40

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Vadvirágos Budapest helyett, gazdátlan elhanyagolt dzsungelt kaptunk Karácsony Gergelytől + videó

Kőbányát behálózzák a fővárosi önkormányzat kezelésében lévő főútvonalak. Ilyen a Kerepesi út, a Kozma utca, a Kőbányai út, a Maglódi út, ahol hasonló kép fogadja a fővárosiakat: mindent belep a gaz. Emellett az utak műszaki állapota sem az igazi.

  • Szentkirályi Alexandra: Vadvirágos Budapest helyett, gazdátlan elhanyagolt dzsungelt kaptunk Karácsony Gergelytől + videó

Ez mind azért történhetett az érintett területeken, mert a fővárosi vezetés nem végezte el a dolgát. Nem gyommentesítette a közterületeket, így például a Kerepesi úton lassan egy méteresre meg tudott nőni a gaz. Ez pedig amellett, hogy bosszantó-csúnya látvány, ráadásként még súlyos pollen terjedést is okoz, ami megnehezíti az allergiások életét. 

Vadvirágos Budapest helyett, gazdátlan elhanyagolt dzsungelt kaptunk Karácsony Gergelytől. Nagyjából így tudnám összefoglalni a problémát. Rengeteg olyan probléma van a fővárosban most, amivel az itt élők rendszeresen szembesülnek, amiből az világlik ki, hogy a főváros jelenlegi vezetése egyszerűen nem végzi el azt a munkát, amit a budapestiek jogosan elvárhatnak 

– hívta fel mindenki figyelmét Szentkirályi Alexandra, aki emlékeztet: Ez a munka nem abból áll, hogy időnként a belső kerületekben, nagy csinadrattával, néhány fotó elkészültéig valami munkafélét próbál művelni, hanem arról, hogy az év 365 napján, fotósok nélkül is elvégzi a főváros azt a munkát, amit az itt élők jogosan várhatnak tőle – fogalmazott a főpolgármester-jelölt a X. kerületben tartott sajtótájékoztatón. 

 

 

Szentkirályi Alexandra azt látja, hogy a főpolgármesternek nem nagyon fűlik a foga a munkához, úgyhogy készült neki egy kis ajándékkal, meglepetéssel.

 

 

Ezt a fantasztikus csokrot, amit itt az előbb le lehetett kaszálni a mögöttünk lévő gaztengerből, elküldöm neki és a hátralévő nyugdíjas éveire hasonlóan pihentető, munkamentes időszakot fogok neki kívánni. Hasonlóan ahhoz, ahogy az elmúlt 5 évet töltötte. Én azt gondolom, hogy Budapesten egy olyan vezetőre van szükség, aki dolgozik, aki megfogja a munka végét, aki pedig erre nem hajlandó, annak kellemes nyugdíjas éveket kívánok innen is!

A teljes cikket ITT olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!