2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:30

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Karácsony végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot az autók elől

A hivatalos közúthálózati térkép jelzései azt mutatják, hogy a Pesti alsó rakpart Karácsony Gergelyék terve szerint végleg le lesz zárva az autók elől - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje közöségi oldalára feltöltött keddi videójában.

  • Szentkirályi Alexandra: Karácsony végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot az autók elől

Szentkirályi Alexandra hozzátette: ezt a tervet maga Karácsony Gergely nyújtotta be, és már el is fogadtatta a "Gyurcsány-vezette fővárosi közgyűléssel".

"Ha Karácsonyékon múlik, akkor nem sokáig lehet már autóval közlekedni a Rakparton" - fogalmazott a kormánypárti főpolgármester-jelölt, aki kijelentette Karácsony Gergely terve szerint hétköznap, munkanapon, tanítási időben is, tehát végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot.

A közúthálózati tervvel, amit a "Gyurcsány-vezette Fővárosi Közgyűlés" el is fogadott, "bevinnék a kegyelemdöfést" a budapesti közlekedésnek - állította.

Egy biztos - hangsúlyozta -, "ha nem váltjuk le a Gyurcsány-Karácsony családot, akkor egész évben le lesz zárva a rakpart: még nagyobbak lesznek a dugók, tovább nő a légszennyezettség". Tiltani tudnak, de az építkezés már nem megy. "Karácsonyék csúnyán lebuktak, nem érdemelnek több esélyt" - vélekedett.

Szentkirályi Alexandra szerint június 9-én erről is döntenek a szavazók: viszlát rakpart, vagy viszlát Gyurcsány és Karácsony.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!