2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Mágnás Miska

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Egy otthonos, biztonságos Budapestre van szükség + videó

Az LMP társelnöke pedig úgy fogalmazott: Karácsony Gergely a körülmények áldozataként mutatja be magát.

  • Szentkirályi Alexandra: Egy otthonos, biztonságos Budapestre van szükség + videó

Szentkirályi Alexandra, főpolgármester-jelölt, Fidesz-KDNP: "Én úgy gondolom,hogy a budapestieknek nem elhanyagolt zöldfelületekre, nem magára hagyott koszos területekre, nem koszos-piszkos utcákra vágynak, hanem egy otthonos, biztonságos, élhető Budapestet szeretnének, ahol tiszta, rendezett körülmények között tudják élni a mindennapjaikat" – jelentette ki a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje legújabb videójában. Szentkirályi Alexandra emlékeztetett: Karácsony Gergely majdnem háromezer kukát szereltetett le a fővárosban, míg mellette 2 milliárd forintot vont el a város köztisztaságáért felelős cégtől.

Szentkirályi Alexandra arra is emlékeztetett, hogy a főpolgármesternek olyan kiemelt ígérete sem valósult meg, mint például a Városháza-park bővítése.

Ungár Péter, társelnök, LMP: "Ő amúgy egy nagyon jó szándékú ember, de mindig összefog ellene minden, az esőfelhő is csak fölötte van, de amúgy nagyon próbálkozik." 

Az LMP társelnöke szerint Karácsony Gergely úgy próbálja beállítani saját maga helyzetét mintha ő mindig csak a körülmények áldozata lenne.

Ungár Péter hangsúlyozta: "Ha megnézzük a 2019-es programját Karácsony Gergelynek, akkor lakhatási ígéretek semmilyen szinten nem teljesültek. És amúgy tulajdonképpen abból a programból szinte csak olyat lehet idézni, amely nem teljesült. Vitézy Dávid már hogy jelen van ez a kampányban megmutatta azt, hogy lehet program alapúan beszélni. Hiszen hogy ha megnézik pontosan azért, mert Vitézy Dáviddal versenyez Karácsony Gergely, folyamatosan, visszatérően megpróbál úgy tenni mintha valamit csinált volna."

Ungár Péter hozzátette: Vitézy Dávidnak lesz egy részletes programja ami a lakhatás problémáira is választ tud nyújtani.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!