2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra: a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett + videó

Hét pontos Budapest-tervet hirdetett Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvényén. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje első és legfontosabb feladataként azt határozta meg, hogy kiszabadítsa a fővárost Gyurcsány Ferenc fogságából. Úgy fogalmazott, hogy jelenleg Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere, Budapestnek nincs.

  • Szentkirályi Alexandra: a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett + videó

Megígérem, hogy nem leszek méltánytalan és unfair a főpolgármester úrral. Mondjuk az unfair szóval már egy kicsit… összezavartam. Nem akartam, elnézést, hát ez egy hiperpasszív idegen szó, amelyet leginkább a tisztességtelennel lehetne helyettesíteni – ironizált a Fidesz frakcióvezetője Karácsony Gergely sokak által kritizált angol nyelvtudásán, majd a főpolgármester által létrehozott méhlegelőket is megemlítette.

Kitalálták, hogy mit kell mondani a gondozatlan és elhanyagolt zöldfelületekre. Ezt: méhlegelő. Még ha legelnének is a méhek, biztosan nem száraz kórókon és teleszemetelt járdaszegélyközökön tennék, de legalább jól hangzik

– mondta Kocsis. 

Kocsis Máté szerint Karácsony Gergely mára ezer szállal köthető Gyurcsány Ferenchez.

Tény, hogy javult ugyanakkor a közterületeken elhelyezett építkezési toi-toi vécék aránya. Ennek szellemi atyja Pikó polgármester volt, a kiváló ötlet pedig ragadós akárcsak maga a bódé. Ezeknek az alkalmi árnyékszékeknek az utcára telepítése volt tulajdonképpen az első közeledés az árnyékkormány felé a városvezetés részéről. Végső soron sok pici DK irodával találkozhatunk.

Tarlós István korábbi főpolgármester azt mondta egykori helyetteséről, hogy Szentkirályi Alexandra kellő tapasztalattal rendelkezik a hivatal és a közszolgáltató cégek vezetéséhez.

Azért jó messzire jutott a főpolgármester. Korábban arról beszélt, hogy csak unikummal tudja elfogadni, hogy Gyurcsánnyal közös listán szerepeljen. Hát, ha akkor unikum kellett, akkor reméljük, hogy most nem fog alkoholmérgezést kapni! – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Véleménye szerint jelenleg Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere, Budapestnek nincs. Hozzátette: Karácsony Gergely a 2018-as MSZP-s miniszterelnök-jelöltsége után ismét talált egy új gazdatestet a baloldalon.

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje elmondta: a fővárosi kassza üres, a város koszos, a budapestiek nagy része dugókban vagy a megállókban rostokol, esetleg kátyúkon bukdácsol és miközben a cégvezetők, tanácsadók a tengerparton home officeoznak, „a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett”.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!