2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Globál 06:45

Belföld

Szentkirályi Alexandra: a mostani városvezetéssel az a baj, hogy a szív és a meló is hiányzik belőle

Ha Karácsony Gergelynek le kellene érettségiznie városvezetésből, akkor elégtelen bizonyítványt kapna, csakis dumából és mellébeszélésből kapna jeles osztályzatot - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje az Origónak adott interjújában.

  • Szentkirályi Alexandra: a mostani városvezetéssel az a baj, hogy a szív és a meló is hiányzik belőle

Szentkirályi Alexandra közölte: többre tartja a cselekvést, mint az üres ígéreteket, és úgy gondolja, hogy veszekedésből még soha nem épült semmi.

Nagytakarítással kezdene a Városházán, és kirakná Gyurcsány embereit. Arról is beszélt, miért jár Karácsonynak életműdíj.

Leszögezte: célja az, hogy rendet tegyen, felszámolja a hatalmas dugókat és koszt, és megoldja a hajléktalan-kérdést - ehhez kéri a budapestiek támogatását.

Szentkirályi Alexandra szerint Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere és nem a budapestieknek. Szerinte a Városházán összeállt a harmadik Gyurcsány-kormány és nem lepődne meg, ha kiderülne, hogy Gyurcsány takarítónője és fodrásza is kapott volna egy-egy sportállást.

A főpolgármester-jelölt elmondta: azt gondolnánk, hogy a főpolgármester legalább a kampányban úgy csinál, mintha a budapestiekért dolgozna. Ehelyett kirándul és kampányol Gyurcsányékkal, a napokban épp Salgótarjánban és Tatabányán.

"Kezdem azt hinni, hogy a beígért pesti fonódó helyett fonódtak így össze" - mondta.

A politikus közölte, hogy a fővárosiaknak azt érdemes számításba venni, hogy ki az, aki képes elvégezni a munkát, aki dolgozni akar. Karácsony Gergely nem ilyen ember.

"Szerintem, ha le kell csavarni egy befőttesüveg tetejét, akkor is inkább szól a feleségének" - tette hozzá Szentkirályi Alexandra.

Szerinte az számít, hogy ki, milyen hozzáállással fog neki dolgoknak, és akar-e dolgozni. "Látjuk, hogy a főpolgármester férfi létére kislányokat megszégyenítő módon tud nyafogni" - fejtette ki.

Ha siránkozásért járna az elismerés, ő már életműdíjas lenne - zárta gondolatait a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!