2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

A moszkvai fogoly - Bethlen István

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Szentkirályi Alexandra: Ki kell szabadítanunk a nemzet fővárosát a Gyurcsány-klán fogságából

Egy nappal a kampánynyitó előtt Szentkirályi Alexandrát, a Fidesz jelöltjét kérdezte a Mandiner .

  • Szentkirályi Alexandra: Ki kell szabadítanunk a nemzet fővárosát a Gyurcsány-klán fogságából

A Mandiner által készített interjúban Szentkirályi Alexandra többek között elmondta jelöltsége történetét. Így fogalmazott: "A nagyobbik kormánypárt országos választmánya elfogadta a budapesti szervezet javaslatát és ezáltal formálisan is a Fidesz főpolgármester-jelöltjévé váltam. A feladatom az, hogy esélyt adjak a budapestieknek arra, hogy kiszabadítsák a nemzet fővárosát a Gyurcsány-klán fogságából. Erre csak a Fidesz felhatalmazásával rendelkező jelölt lehet képes. Ezzel én rendelkezem, és a felkérést nagy tisztelettel fogadtam el."

Arra a kérdésre, hogy "elkészült-e lélekben arra, hogy főpolgármesterként esetleg egy Magyar Péter által vezetett kormánnyal kell majd tárgyalnia évek múltán?", így válaszolt: "

Nem hiszem, hogy foglalkoznom kellene vele. Nőként ugyanakkor megrendít, hogy a balliberális oldal semmiféle morális problémát nem lát egy olyan nárcisztikus alak támogatásában, aki bezárta a feleségét egy szobába és késsel fenyegetőzött. Másrészt igencsak feltűnő, hogy ugyanaz a jól behatárolható, baloldali, háborúpárti kör futtatja és sztárolja ezt a legújabb „messiást”, mint az elődjeit. A magyar emberek viszont egyértelműen a béke pártján állnak, elutasítják a háborús uszítást, ezért aztán ebben az országban ő soha nem fog meghatározó pozícióba kerülni, ebben biztos vagyok."

teljes cikk a Mandiner honlapján olvashaót.

Fotó: Mandiner / Búza Virág

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!