2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Szentkirályi Alexandra: a budapestiek P+R parkolók helyett csak PR-t kapnak Karácsonytól + videó

Karácsony Gergely 5 évvel ezelőtti kampányában is P + R parkolókat ígért, ehhez képest most Gyurcsány Ferenc embereit parkoltatja a Városházán – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

  • Szentkirályi Alexandra: a budapestiek P+R parkolók helyett csak PR-t kapnak Karácsonytól + videó

Szentkirályi Alexandra szerint ma átgondolatlanul és szervezetlenül zajlik a fővárosi közlekedés megszervezése. A főpolgármester-jelölt hozzátette: a budapestieknek nincs még öt évük arra, hogy Karácsony Gergely beváltsa a korábban tett ígéreteit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!