2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 22:45

Belföld

Szentendre baloldali polgármestere megtiltotta egy keresztény jelkép, a bárány használatát + videó

Szentendre baloldali polgármestere megtiltotta egy keresztény jelkép, a bárány használatát egy újonnan alakult egyesületnek. Az egyesület elnöke szerint a döntés a történelem sötét korszakait idézi.

  • Szentendre baloldali polgármestere megtiltotta  egy keresztény jelkép, a bárány használatát + videó

A bárány, amely szinte senkinek sem ártott Szentendrén, valakinek azonban mégis. A város baloldali polgármesterének szúrta a szemét. Idén márciusban alakult ugyanis egy egyesület, amely szerette volna a Szentendre nevet és a bárányt használni a címerében. Fülöp Zsolt viszont ezt elutasította.

A bárány mint keresztény jelkép betiltása a történelem sötét korszakait idéző cselekedet - erről beszélt híradónknak az egyesület elnöke.

Kerestük az ügyben Szentendre polgármesterét is, de a városvezető letette a telefont. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!