2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Szent István napi kenyér és az ország tortája a Magyar Ízek Utcáján

Megnyílt a Magyar Ízek Utcája. A fővárosi, három napos rendezvényen három termék árstopos áron kapható. A félliteres ásványvíz 190, a sör és a perec pedig 350 forintba kerül.

  • Szent István napi kenyér és az ország tortája a Magyar Ízek Utcáján

Már az első nap délelőttjén hatalmas tömeg volt a Magyar Ízek Utcáján. A legtöbben a Szent István napi kenyérnél álltak sorba. Az első helyezett kenyér készítője elárulta: hatalmas megtiszteltetésként élte meg a győzelmet. 

A három napos rendezvény alatt, három termék árstopos áron kapható. A félliteres ásványvíz 190, a sör és a perec pedig 350 forintba kerül.

A hagyományos magyar ízek mellett különböző koncerteken is szórakozhatnak azok akik kilátogatnak a három nap alatt a Magyar Ízek Utcájába Budapesten.

A mostani ízek utcájának a jelszava: a pecsenyére fel! Stábunk ottjártakor éppen vaddisznó pörköltet készítettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Amikor Magyar Pétert elkapja az ideg + videó

Egy bőrövvel hozta a ki a sodrából Magyar Pétert egy nő Szentendrén. A baloldali politikus mögé állt, majd magasba tartott egy bőrövet, hogy az eseményt rögzítő kamera is jól lássa.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!