2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

"Szent István intellektuális hagyatéka az összmagyarság első fontos iránytűje"

Átadták a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés legrangosabb kitüntetését, a Rákóczi-láncot. Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár ünnepi beszédében hangsúlyozta: nem könnyű feladat egy nemzet számára erősnek és függetlennek lennie Európában.

Az államalapítás előtt tisztelegve tartott ünnepi testületi ülést Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közgyűlése.

Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár ünnepi beszédében kiemelte: nem könnyű feladat egy nemzet számára erősnek és függetlennek lennie Európában.

Az eseményen átadták a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Közgyűlés legrangosabb kitüntetését, a Rákóczi-láncot is. Ebben az évben Vereckei Csaba rendőr dandártábornok kapta a díjat, akit évekkel ezelőtt Zala vármegyébe vezényeltek.

Az ünnepség végén az államalapítás tiszteletére megszegték az új kenyeret, amivel meg is kínálták a résztvevőket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!