2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Én és a nagyapám

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Szélesedik az informatív, felvilágosító célzatú videóiról ismert Axióma tevékenységi köre + videó

Axióma Központ néven keresztény agytrösztté alakult a rövid ismeretterjesztő videóival ismerté vált médiaműhely. Az Axióma igazgatója elmondta, olyan kutatásokat fognak folytatni, melyekkel a közéleti párbeszédet kívánják gazdagítani.

  • Szélesedik az informatív, felvilágosító célzatú videóiról ismert Axióma tevékenységi köre + videó

Szélesedik az informatív, felvilágosító célzatú videóiról ismert Axióma tevékenységi köre. Mostantól agytröszté alakul az eddigi médiaműhely. Az Axióma elnöke hangsúlyozta: olyan kutatásokat fognak folytatni, melyekkel a magyar közéleti párbeszédet gazdagítják.

Olyan alternatívák és közpolitikai javaslatok megalkotására törekszik majd a központ, amely megadja a szükséges válaszokat a magyar társadalmat ma érő kihívásokra.

A nyugati világ elsöprő erővel válik egyre inkább nem kereszténnyé

– erről az IDF International nemzetközi keresztény jogvédő szervezet stratégiai kapcsolatokért és képzésért felelős igazgatója beszélt. Sophia Kuby szerint az a keresztény, aki komolyan is veszi hitét, ma veszélyeztetett faj, ezért égető szükség van azokra a Krisztus-követőkre, akik megvallják hitüket és kimondják, amit hitük alapján gondolnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenet David Pressmannek + videó

Üzenet David Pressmannek + videó

Nem igaz, hogy Magyarországon antiszemitizmus lenne - jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Bayer show-ban, David Pressman amerikai nagykövet azon szavaira, miszerint a kormány az antiszemitizmust bátorítja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!