2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Szél Bernadett és Hadházy Ákos szünetet tartanak

Átmenetileg befejezte öt napja tartó akcióját az MTVA-székházban Szél Bernadett és Hadházy Ákos.

A két független országgyűlési képviselő a hét elején ment be ismét a köztévé épületébe, hogy közérdekű hirdetésüket átadják és beszéljenek az MTVA vezetőjével. A képviselők azt mondták: részleges sikereket értek el, de azt ígérték, később visszatérnek még.

„Országgyűlési képviselőket nem lehet kirúgni a közmédiából. Minket nem lehet ajtón keresztül kidobni. Nekünk itt helyünk van, mert ennek az országnak a megválasztott képviselői vagyunk. Innentől kezdve ez egy önbecsülési kérdés is, nekünk és mindenkinek, aki az ellenzéknek a része. Követeljük, hogy a mi gondolataink pontos, tárgyilagos és pártatlan formában közlésre kerülhessenek a magyar médiában. Mi ezért küzdünk. A küzdelmet elkezdtük, folytatni fogjuk, és ezt akkor fogjuk abbahagyni, amikor itt, ebben a házban mögöttünk mindenkinek helyen lesz” – fogalmazott Szél Bernadett a tévészákház épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Holokauszt emléknap Keszthelyen

A holokausztról nem lehet múlt időben beszélni, ma is emlékezni és emlékeztetni kell - erről beszélt Kovács Gergely történelemtanár Keszthelyen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!