2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

Százmilliós adótartozást halmozott föl az In-Kal

Százmillió forintnál is nagyobb adótartozása van az MSZP-közeli In-Kal Securitynak az adóhatóság adatai szerint.

Meghaladja a 100 millió forintot az In-Kal Security 2000 Biztonsági Kereskedelmi Szolgáltató Kft. adótartozása a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai szerint. Az MSZP-közeli cég 2002 után több nagy összegű állami megbízást kapott, ezekből összesen több mint 800 millió forint közpénzhez jutott.

A többi között a honvédelmi tárca megbízásából járműveket kölcsönzött a minisztériumnak a NATO-delegáció szállításakor, valamint a HM-rendezvények idején. Az In-Kal munkatársai akadályozták meg annak a nyírbátori strandbüfének a működését, amelynek a tulajdonosa nem fogadta el a Veres János pénzügyminiszter fiai által megszabott feltételeket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!