2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Szávay és Staudt hivatalosan is lemondott parlamenti mandátumáról

  • Szávay és Staudt hivatalosan is lemondott parlamenti mandátumáról

Hivatalosan is lemondott parlamenti mandátumáról Szávay István és Staudt Gábor- tudta meg a Magyar Idők. A lap azt írja: A két jobbikos politikus nyilatkozataikat eljuttatták Kövér László fideszes házelnökhöz. A változás már az Országgyűlés honlapján is megjelent. Szávay István azután mondott le minden parlamenti tisztségéről, hogy a Hír Televízió nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyen a politikus azzal dicsekedett párttársai előtt, hogy megütött egy zsidó nőt. Párttársa, Staudt Gábor pedig a Facebook-oldalán jelentette be távozását, miután kiderült, érintett lehet egy milliárdos áfacsalási ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!