2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Hírek 16:00

Belföld

Szanyi vezetheti a szocialisták EP-listáját

A szocialista Szanyi Tibor vezetheti a jövő évi európai parlamenti választásokon az MSZP listáját – írja a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja: a szocialisták EP-listájának második helyét Ujhelyi István, az Országgyűlés alelnöke foglalhatja el. A harmadik Gúr Roland, az MSZP delegációjának titkára, a negyedik Veres János volt pénzügyminiszter, az ötödik helyen pedig Gurmai Zita indulhat. A 2009-ben megszerezhető 22 magyar mandátumból 4-et kapott az MSZP, jövőre viszont már 1-gyel kevesebb hely jut hazánknak. A lap azt írja: a párt jelenlegi EP-képviselői közül Tabajdi Csaba és Göncz Kinga sincs az első 6 helyen, így ők várhatóan elbúcsúznak Brüsszeltől.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!