2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:30

Belföld

Szanyi Tibor: a közéletet művelni kell, de nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a nagy semmire + videó

Szanyi Tibor megtalálta Magyar Pétert és a vele szimpatizálókat. Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom alapítója egy TikTok-videóval jelentkezett, ahol már a felütés is erősre sikerült: „Tisztelt utcabálozó hölgyek és urak, na most huhogjatok!"

  • Szanyi Tibor: a közéletet művelni kell, de nem úgy, hogy kirohanunk az utcára és csápolunk a nagy semmire + videó

A videóban Szanyi kifejtette, még 2021-ben az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom volt az, amely „Te is lehetsz képviselő” jeligére civil emberek között keresett képviselőjelölteket az országgyűlési választásra. Elmondása szerint akkor kikezdték őket az ötletért. Ezzel szemben Magyar Péter felhívását, aki szintén képviselőjelölteket keres a civil emberek között, egészen más reakció fogadta:

„Kedves utcabálozó hölgyek és urak! Kedvencetek, Magyar Péter meghirdette, ő is pályázati úton akar keresni jelölteket az európai parlamenti választásokra a még nem létező pártjának. Ti pedig összevissza olvadoztok,

micsoda innováció, jaj de fantasztikus, nekünk meg annak idején azt mondtátok, mi van haver, nincs jelöltetek?

@igenszolidaritas Na most huhogjatok olvadozó utcabálozók! Magyar Péter képviselőjelölteket keres, ti meg azt hiszitek ez innováció. A nagy francot! Huhoghattok! #magyarpéter #politika #magyarugar #magyartiktok #fyp #szanyi ♬ eredeti hang - igenszolidaritas

A teljes cikket a Mandiner.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!