2020. szeptember 24.,
csütörtök, Gellért, Mercédesz napja

Szanyi: Megérlelt döntés Botka kilépése

2019. október 29., kedd 12:30

Megérlelt döntés volt Botka László szegedi polgármester MSZP-ből való kilépése - ezt mondta Szanyi Tibor, az MSZP volt EP-képviselője, az "Igen" mozgalom alapítója a köztelevízióban.

A volt EP-képviselő a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba MSZP-s önkormányzati képviselőről is beszélt. Közölte, hogy ebben a kérdésben a NÉP szava számít, és az már döntött az önkormányzati választáson, ahogy Győrben Borkai Zsolt volt Fideszes polgármesterről is döntöttek a választók. Hozzátette: az ügyről további véleményt a hatóságok mondjanak majd.

"A népfelségnél nincs erősebb érv, tehát ... Önnek is lehet véleménye, nekem is lehet erről véleményem, itt a népnek volt véleménye, függetlenül attól, hogy a népnek igaza van, vagy nincs igaza, csak igaza lehet, aztán lesz itt még mind a két esetben egy-egy további vélemény is: ezt a hatóságok fogják elmondani, nyomozás zajlik mindkét esetben, szerintem ilyenkor teljesen természetes, mind a Fidesz mind az MSZP, vagy bármelyik párt oldaláról, hogy ilyenkor az érintettnek azt mondják: oké, tisztázd magadat, a mi pártközösségünket ebből a szempontból ne rángassuk bele, ez tök normális"

- mondta az Igen Mozgalom alapítója, Szanyi Tibor.

HírTV