2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat

Következik:

Európai Híradó 04:00

Belföld

Szanyi: Megérlelt döntés Botka kilépése

Megérlelt döntés volt Botka László szegedi polgármester MSZP-ből való kilépése - ezt mondta Szanyi Tibor, az MSZP volt EP-képviselője, az "Igen" mozgalom alapítója a köztelevízióban.

  • Szanyi: Megérlelt döntés Botka kilépése

A volt EP-képviselő a korrupciógyanúba keveredett Lackner Csaba MSZP-s önkormányzati képviselőről is beszélt. Közölte, hogy ebben a kérdésben a NÉP szava számít, és az már döntött az önkormányzati választáson, ahogy Győrben Borkai Zsolt volt Fideszes polgármesterről is döntöttek a választók. Hozzátette: az ügyről további véleményt a hatóságok mondjanak majd.

"A népfelségnél nincs erősebb érv, tehát ... Önnek is lehet véleménye, nekem is lehet erről véleményem, itt a népnek volt véleménye, függetlenül attól, hogy a népnek igaza van, vagy nincs igaza, csak igaza lehet, aztán lesz itt még mind a két esetben egy-egy további vélemény is: ezt a hatóságok fogják elmondani, nyomozás zajlik mindkét esetben, szerintem ilyenkor teljesen természetes, mind a Fidesz mind az MSZP, vagy bármelyik párt oldaláról, hogy ilyenkor az érintettnek azt mondják: oké, tisztázd magadat, a mi pártközösségünket ebből a szempontból ne rángassuk bele, ez tök normális"

- mondta az Igen Mozgalom alapítója, Szanyi Tibor.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!