2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Mágnás Miska

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

A CPAC Hungary célja nem kisebb, minthogy megszervezzük az antiglobalista erők globális koalícióját - jelentette ki Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója a Konzervatív Politikai Akció Konferencia csütörtöki nyitónapján.

  • Szánthó Miklós: Mi vagyunk a wokebusters + videó

Szánthó Miklós leszögezte, júniusban Brüsszelben le kell csapolni a mocsarat és novemberben Washingtonban is. 

Le kell győznünk a vágyvezérelt, beelesdézett mocsári szörnyet

- tette hozzá.

Úgy fogalmazott, ők új nevet adtak az ideológiájuknak, a bolsevikból bolse-woke lett, de ezek bizony ugyanazok és ezért van szükség woketalanításra.

Szánthó Miklós szerint a woke-őrület mindent a feje tetejére akar állítani, mert szerintük minden csak társadalmi konstrukció. Ők úgy látják, - tette hozzá - hogy a haladás nevében be kell tiltani, mivel az sérti az abból kilógók érzékenységét. 

Nekünk őszintén kell beszélnünk és a nevén kell nevezni a dolgokat, ha el akarjuk űzni ezt a mocsári szörnyet, a woke kísértetét, mert most új gúnyában újra bejárja Európát és Amerikát is. Rend, biztonság, józan ész, ez a békepárti szuverenisták válasza a woke globalizmusra, ezért vagyunk most itt, mi vagyunk a wokebusters, lecsapoljuk a mocsarat Brüsszelben és Washingtonban is

- jelentette ki. 

Teljes beszéd: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Menczer Tamás: Orbán Viktor egy válságálló miniszterelnök

Jelenleg Orbán Viktor személyében csak Magyarországnak van egy akcióképes békepárti miniszterelnöke, aki mindig megvédte a magyar érdeket, "nekünk egy válságálló miniszterelnökünk van" - jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött szombati videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!