2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Belföld

Szánthó Miklós: Gyűlöletteljes és uszító hangulatot alakított ki a balliberális sajtó + videó

Az olyan politikusokat, akik a békéről beszélnek, megpróbálják a nyilvános térből kiiktatni- ezt mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója a Trump elleni merénylet kapcsán, a Napi Aktuálisban. Nógrádi György pedig arról beszélt, hogy még nem tudni, mi lesz a merénylet-kísérlet hatása a novemberi elnökválasztásra.

  • Szánthó Miklós: Gyűlöletteljes és uszító hangulatot alakított ki a balliberális sajtó + videó

Az olyan politikusokat akik a békéről beszélnek, és a békének a szükségességéről az ukrajnai háború kapcsán azokat pedig megpróbálják legalábbis a nyilvános térből kiiktatni és a szőnyeg szélére térdepeltetni, és mindezek alapján egy olyan gyűlöletteljes és uszító hangulatot alakított ki a balliberális sajtó, nem csak aerikában, világszerte az aktuális progresszív liberális neomarxista kurzussal szemben állók kapcsán ami igenis van annyira toxikus, ha nem is közvetlenül de közvetbe ilyen merényletekhez tud elvezetni. - mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója, Szánthó Miklós.

Erről beszélt az alapjogokért központ főigazgatója a Napi Aktuálisban. Szántó Miklós szerint ez a támadás nem csak a merénylőről szól, hanem arról a gyűlöletteljes politikai narratíváról amit a baloldali sajtó felépített.

A Kommunizmuskutató Intézet igazgatója már azt mondta: a nemzetközi sajtóban ellentmondásos nyilatkozatokat lehet találni a merényletet elkövető személyével kapcsolatban.

Nyilván elkezdődött az FBI részéről a profilozása a fiatalembernek a merényletet ugye úgy követte el hogy nem volt nála semmiféle személyazonosító okmány így biometrikus adatok alapján derítették ki hogy ki volt az elkövető ugye az fbi merénylet kísérlet illetve belföldi terrorizmus címen folytatja jelenleg a nyomozását és ahogy említettem jelenleg szemtanúk, szomszédok, barátoknak a kihallgatása van folyamatban. - fogalmazott Fekete Rajmund, a  Kommunizmuskutató Intézet igazgatója.

Nógrádi György napindító című műsorunkban arról beszélt, ez az esemény meghatározhatja-e november 5. ei választást.

Ha a választások két nap múlva lennének ez hihetetlenül feldobná Trumpot a november 5 messze van tehát ez azt jelenti, hogy az átlag amerikai polgár réges régen el fogja felejteni hogy mi történt júliusban Trumppal és ennek milyen hatása lesz. - mondta Nógrádi György, Biztonságpolitikai szakértő.

A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: A demokraták mindent meg fognak tenni hogy ne ez legyen a választások homlokterébe, hanem Biden sikerei. Azt, Hogy mi lesz ennek a hatása a választásokra, egyelőre nem lehet tudni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Svenk – Budapesti Klasszikus Film Maraton + videó

Számtalan nagysikerű magyar alkotás született a Pannónia Filmstúdióban, amelyek közül a szeptember 17-én kezdődő Budapesti Klasszikus Film Maratonon igazi gyöngyszemeket is találhatunk majd. A Svenk című műsorunkban részletesen is megismerhetik a kínálatot.
Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Szélesvásznú történelem: Macskafogó + videó

Ki ne ismerné és szeretné az 1986-ban bemutatott Macskafogó című rajzfilmet? A Szélesvásznú történelem adásában ezúttal Ternovszky Bélával, az alkotás Kossuth- és Balázs Béla-díjas rendezőjével, valamint a rajzfilmben szereplő Lusta Dick hangját adó Mikó Istvánnal beszélgetünk a film kulisszatitkairól.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!