2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Szánthó Miklós: Akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk

Célunk az, hogy még az európai parlamenti választások előtt megtisztítsuk a politikai színteret Brüsszelben és reményeink szerint Washingtonban is. Bízunk benne, hogy egy új vezető, valószínűleg Donald Trump, stabilizálja és békét hoz a nyugati civilizációba. Ezt nyilatkozta Szánthó Miklós az USA legnézettebb csatornájának híradójában az OANN-en az Origo beszámolója szerint. 

  • Szánthó Miklós: Akcióba lépünk, hogy woke-irtók legyünk

Szánthó Miklós az interjúban aláhúzta, hogy amit az Európai Unió és Brüsszel tesz Magyarországgal, az nyilvánvalóan zsarolás, ami tisztán politikai és ideológiai okokon alapul.

Kifejtette, hogy ennek oka, hogy Magyarország elutasítja a migrációt és az LMBTQ-propagandát, végtelen háborúzás helyett a békét és a tűzszünetet támogatjuk.

„Nagyjából ugyanezt mondják a republikánusok is a költségvetési adminisztráció terveire, mert ezekkel a politikai álláspontokkal zsarolnak minket" – tette hozzá.

A főigazgató a beszélgetésben kitért arra is, hogy miért nincsenek Pro-Hamász tüntetések Magyarország utcáin, vagy miért nincs Izrael-ellenes magatartás hazánkban, illetve arról, hogy nálunk miért nincs tömeges illegális migráció:

A baloldali nyomás ellenére a jobboldali magyar kormány, amikor kellett, lezárta az ország határait és úgy döntött, hogy Magyarország maradjon a magyaroké."

Az interjú IDE kattintva érhető el. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!